Nyári ruházati cipők értékesítése, árengedmények

itthon >  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Mennyibe kerül a szállítás?
A gyárban lévő áruk weboldalunkon ingyenes szállítás a 150-ből, a fennmaradó 15 futár

Mi a szállítás várható időpontja?
A becsült szállítási idő a megvásárolt termékeken alapul. Általában 1-2 munkanapra van szükség a felkészüléshez, 5-15 munkanapos szállítás, termékszállítás.

Nincsenek rejtett költségek (adók, október stb.)?
Nincsenek díjak, nincsenek rejtett költségek vagy szállítási költségek. A honlapon feltüntetett árak a végső ár. Mit látsz, amit fizetsz. Az árak all inclusive. Az adók az árlistában szerepelnek.

Megjegyzés: A behozatali vámok összege néhány országban alkalmazható. Például egyes európai országokban a CSC (vámtételek) szükséges. Kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi szokásokkal, a CSC pontos összegével.

Egyes országokban bizonyos mennyiségű importvám alkalmazható. Például egyes európai országokban a CSC (vámtételek) szükséges. Kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi szokásokkal, a CSC pontos összegével.

Hogyan foglalkozik a szállítási tevékenység késedelmeivel?
Időtől a szállítási késleltetésig több okból is előfordul. Emlékeztetni szeretnénk arra, hogy bizonyos körülmények között helyek és írásjelek helyesen adták meg a címet. Ha a megrendelést egy vállalatnak szeretné szállítani, ne felejtse el írni a cégnév részeként ...

Időtől a szállítási késleltetésig több okból is előfordul. Emlékeztetni szeretnénk arra, hogy bizonyos körülmények között helyek és írásjelek helyesen adták meg a címet. Ha a megrendelést céghez kívánja szállítani, kérjük, ne feledje, hogy a szállítási címként írja be az üzleti összetevők nevét. Ha késedelmes a szállítás, vegye fel velünk a kapcsolatot dátummal vagy futárral a céghez.

Back
Copyright @2021 www.kazikari.hu
olcsó divat ruházat,márkás cipő kedvezmények