Nyári ruházati cipők értékesítése, árengedmények

itthon >  Privacy Notice

Privacy Notice

abusinesscoaching.hu tiszteletben tartjuk látogatóink / ügyfeleink magánéletét, ami nagyon fontos számunkra. Az online biztonságot komolyan vesszük. Ahhoz, hogy jobban kiszolgálhassuk Önt, tudassa meg, hogyan használja az adatait honlapunkon, kifejtettük az alábbi adatvédelmi szabályokat.

1. Az összegyűjtött információk
Úgy véljük, ez nagyon fontos, hogy tudd, hogy webhelyünk használata során milyen információkat gyűjtünk. Ez magában foglalja az e-mailt, nevet, cégnevet, címet, irányítószámot, várost, országot, telefonszámot, jelszót és így tovább. Az információkat különböző módon gyűjtjük össze; Először meg kell építeni és használni a honlapunkon található cookie-kat. A személyazonosító adatok magukban foglalják magukat, például a hitelkártyaszámokat és a banki információkat. Ez az információ egyedi.

2. Használja az információkat
Segítünk, hogy a honlap könnyebb legyen, ha nem kell egyszerre több információt megadnia.
Az információk, termékek és szolgáltatások gyors megtalálása érdekében.
Segítsen nekünk a webhelyen a legmegfelelőbb tartalom elkészítésében.
Figyelmeztesse Önt az általunk kínált új információkról, termékekről és szolgáltatásokról.

A regisztráció után megkapja hírlevelünket, amely információkat tartalmaz az értékesítésről, kuponokról és különleges promóciós információkról. A linket e-mail kommunikációs vagy személyes előfizetési beállításokból használhatja, a naplózáshoz a bejelentkezéshez. Regisztráció és rendelés:
A regisztráció folyamán megkérjük a nevét, szállítási és számlázási címét, telefonszámát, e-mail címét és hitelkártyaszámát. Ezenkívül kérhetjük az Ön országát, hogy megfelelhessünk az alkalmazandó törvényeknek és rendeleteknek, kérhetjük a nemét is. Az ilyen típusú személyes adatokat számlázási célokra használják, hogy teljesítsék a megrendelést, kommunikáljanak veled a megrendelésről, honlapunkról és a belső marketing céljáról. Ha problémánk van a megrendelés feldolgozása során, akkor megkaphatjuk a személyes adatokat, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Email:

Regisztrálsz megrendeléseket, és kapsz ingyenes hirdetményt, tájékoztatjuk Önt, ha új márkát vagy új termékeket kapunk, hatalmas kedvezménnyel rendelkezünk, mindent, amire szüksége van Regisztrálj az e-mail hírlevelünkre. A játékban való részvétel teljesen önkéntes, és kiválaszthatja, hogy részt vesz-e és nyilvánosságra hozza az információkat.

3. Adatvédelem és biztonság
Nem adunk el más cégeknek (vagy kereskedelemnek vagy bérletnek) személyes azonosításra alkalmas információkat, amelyeket a rendes üzletmenet része. A legfrissebb titkosítási technológiát használjuk, de minden alkalmazottat is alkalmazunk, aki aláírja a munkavállalók hozzáférésének bármely információhoz való hozzáférését, bármely személyt vagy szervezetet, megakadályozza a közzétételi megállapodást.

Az üzenetet elküldi az ügyfélnek, mit kell tennie?
Küldjön e-mail tartalmat ügyfeleinknek, amelyek a következőket tartalmazhatják:
Tranzakciós levél, szállítási értesítés heti kereskedelmi promóciós tevékenységek.

Hogyan lehet leiratkozni?
Miután beállította a linken keresztül egy e-mail hírlevél feliratkozását vagy személyes bejelentkezés leiratkozását

Back
Copyright @2021 www.kazikari.hu
olcsó divat ruházat,márkás cipő kedvezmények