Ki vagyok én?

A nevem Kazamér Károly, de röviden csak Kazi Kari – így hívtak a barátaim gyerekkoromban. Most pedig „A Lelkesítő” megnevezést találtam a legtalálóbbnak, ami fedi azt, amit és ahogyan teszek/veszek, de leginkább élek! 🙂

A következő néhány sorban megpróbálom nagyon röviden és tömören leírni, hogy ki is vagyok, honnan jöttem, hová tartok…

Nyolc évvel ezelőtt felszámoltam korábbi „normális” életemet és elköltöztem egy kicsi faluba, melynek neve AKA. Itt kezdtem el keresgélni, mi is lehet az ÉLET célja és mi az én szerepem ebben a VILÁGban.

Az első pár év pihenés és mindenféle hobbi és kétkezi munka kipróbálása után rájöttem, éhen halni sosem fogok: van két kezem és két lábam, na meg egy fejem is, amivel a megélhetésemet bármikor tudom biztosítani, efelől nem kellett aggódjak.

DE!

Ez még elég kevésnek tűnt az emberi boldogsághoz és egy teljes élethez.

A meditációval már ifjabb koromban találkoztam, mert szükség volt egy kicsit lecsendesíteni a fejemben kavargó gondolatokat…

Négy évvel ezelőtt az „utamba került” a jóga, ami már célirányosabban a testi funkciók működése, a légzés és a figyelem irányításával vitt közelebb önmagamhoz. Nem sokkal később itt a faluban kezdtem el az érdeklődőknek jóga-tornát tartani, ami igen hatékonynak bizonyult, nem csak a résztvevők számára, hanem nekem személy szerint is, hiszen korábban nem nagyon foglalkoztam az emberekkel, vagy legalábbis nem ilyen formában.

A mozgás fontossága és a testünkkel való kapcsolat kialakítása egyre erősebben jelent meg a mindennapjaimban. A foglalkozások alatt sok felismerésre és megélésre volt lehetőségem, amelyek jóval túlmutattak a „pusztán emberi test” határain…

Időközben az élet megismertetett a hangtálak, hangok és rezgések csodás világával és azoknak az emberi testre, lélekre és tudatra gyakorolt igen pozitív és hatékony hatásával… 🙂

A jóMA foglalkozások végén (igen jól olvasod, a jóga órákat én JóMa névre kereszteltem…) elkezdtem a relaxáció alatt a saját célra vásárolt néhány hangtállal segíteni a testi ellazulást és a gondolatok elcsitítását.

Itt bizonyosodott be, hogy a hangtálak valóban „működnek”…

Később addig-addig alakultak a dolgok körülöttem, hogy rájöttem, nekem a hangokkal és a hang-szerekkel több teendőm van, mint amit először sejtettem.

Elvégeztem egy-két ide vonatkozó képzést és közben a gyakorlatban folyamatosan teszteltem magamat és a megszerzett tudást.

A pozitív visszajelzések és a bennem ébredő és erősödő érzések és felismerések hatására immáron a tevékenységeimet szélesebb kör számára is elérhetővé teszem.

Írhatnék még oldalakat, hogy mi minden történt még velem az elmúlt években, vagy hogy miért éppen a hangtálak és a mozgás, de a valós tudás a személyes tapasztalás és megélés által válik élővé, ezért amennyiben felkeltettem valódi belső érdeklődésedet, gyere el és próbáld ki a gyakorlatban, hogy én és az „eszközeim” hogyan tudnak neked segíteni.

Várlak szeretettel!

🙂