Én nem gyógyítlak meg…

Én nem gyógyítlak meg, csak segíteni tudok, hogy visszatalálj Magadba!

Avagy mire jók a hangtálak és miben tudunk neked segíteni?

Gyakran találkozok olyan emberekkel, akik sok módszert kipróbáltak már, sokat dolgoztak magukon, valami mégsem működik…

Én sem oldom meg a problémáidat, nem mondom meg, hogy mi jó neked, hogy ezt vagy azt kell tenned, hogy ez vagy az történjen veled…

Viszont segítek, hogy Te magad megtaláld azt a helyet Önmagadban, ahol mindenre ott a válasz, a megoldás, a gyógyír!

Ez a hely a te legbelső részed, az Igazi Valód, a Lelked, Felsőbb Éned, Isteni részed (vagy nevezd őt, ahogyan neked tetszik…).

Mivel én a hangokkal és energiákkal foglalkozok, rajtuk keresztül lépek kapcsolatba a minden létezőt össze és fenntartó Erővel (nevezd, ahogy neked tetszik: chi, prana, élet-energia, Isteni fény, feltétel nélküli szeretet…), és ezen keresztül kapcsolódok hozzád is, aki most ezt olvasod.

Amikor két Lélek-energia találkozik a fizikai síkon Emberi formában, akkor azonnal megindul közöttük egy láthatatlan, azonban érezhető energia csere, kialakul egy kapcsolat, ami lehet kellemetlen vagy kellemes, romboló vagy építő, bomlasztó vagy fejlesztő, segítő, szerető és gyógyító egyaránt.

A hangtálak rezgésének segítségével és a kettőnk együttes szándéka által, elérhetsz egy olyan tudati és érzelmi állapotba, ami harmóniában és nyugalomban van benned, és ahonnan megkaphatod a válaszokat, amit eddig kívül kerestél!

Igen, ehhez kell egyfajta bátorság, elszántság, de legfőképpen tenni akarás, tenni akarás Önmagadért, amikor már nem mástól várod a megoldást, hanem felvállalod, hogy a sorsodért és az Életedért TE maga vagy a felelős!

Mindegy, hogy milyen gyerekkorod volt, mindegy, hogy ki bántott, mindegy, hogy milyen akadályokkal találtad szembe magadat eddig – tudd, hogy mindezt pontosan azért vállaltad, hogy végre elindulj

Elindulj megkeresni Önmagadat!

Ha felkészültél, és úgy érzed, hogy jól jönne egy kis segítség az első, vagy éppen a sokadik lépés megtételéhez, akkor keress bátran, én megteszem, ami tőlem és a szeretetből fakadó kapcsolatból megtehető – szigorúan betartva a szabad akarat és a szabad választás „törvényét”.

Várlak szeretettel:

Kazi Kari – A Lelkesítő 20/471-58-73